Resultaat online peiling uitkomsten onderzoek bereikbaarheid Damcentrum

Marijke van Doeland 29-05-2019
532 keer bekeken

Wat vindt u de beste oplossing voor het verbeteren van de bereikbaarheid van het Damcentrum? U kunt kiezen uit zeven combinaties van maatregelen. Elke combinatie heeft andere effecten op geluid, lucht, doorstroming en andere kosten.

Peiling
Tot maandag 27 mei kunt u via dit formulier uw voorkeur aangeven voor een van de combinaties.

Uitleg
De uitleg per combinatie staat hieronder (door op de afbeelding te klikken, wordt deze vergroot).  In deze presentatie en onderstaande filmpjes vindt u uitleg over de verschillende begrippen, zoals selectieve toegang en wachttijden, die belangrijk zijn om de resultaten goed te kunnen interpreteren.

De resultaten van deze online peiling worden eind mei op deze website gepubliceerd. Ook komen ze in de bijlage van het rapport dat burgemeester en wethouders in juni aanbieden aan de gemeenteraad. De gemeenteraad neemt uiteindelijk een besluit.

Ruim 1500 mensen hebben hun mening gegeven.

In onderstaand document staan de resultaten van de peiling. De peiling is niet representatief, het geeft een indicatie van de voorkeuren van mensen die deel hebben genomen. De resultaten komen in de bijlage van het voorstel dat burgemeester en wethouders in juni aanbieden aan de gemeenteraad. De gemeenteraad neemt uiteindelijk een besluit.

 

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden